Historiek

Créapins is gevestigd in het Pareinpark in Beveren, tussen Antwerpen en Sint-Niklaas, op een boogscheut van de E17 en de expressweg E34.

Als éénmanszaak onder de naam “Graphic Present Services” gestart. met het bedrukken van relatiegeschenken en het ontwerpen van op maat vervaardigde metalen sleutelhangers, pins en badges.

Begin 1999 overgegaan in de BVBA GPS-CREAPINS met een uitgbebreide dienstverlening en assortiment. Er moest al snel verhuisd worden naar een grotere locatie. In 2003 hebben wij onze locatie op de Grote Baan in Melsele ingeruild voor ruimere kantoren met magazijn in de Farnèselaan in Melsele. Hier was meer plaats om goederen te stockeren en om de drukkerij in onder te brengen. Er werd ook bijkomend personeel aangeworven. Wij zijn toen ook van start gegaan met de verkoop en bedrukking van promotioneel textiel.

In 2006 werd er gestart met fulfilment programma’s voor bedrijven: het verzorgen van een volledige dienstverlening van A tot Z (productie, verkoopsmodaliteiten zoals catalogus of webshop, logistiek, dienst naverkoop,...) In datzelfde jaar 2006 is er overgegaan tot aankoop van bouwgrond in de nieuwe ambachtelijke zone “Pareinpark” te Beveren, gelegen op de plaats van de oude koekjesfabriek Parein.

In 2007 is er gestart met de bouw van een nieuw bedrijfsgebouw.

In 2008 zijn wij verhuisd naar de nieuwe locatie. Hier hebben wij alle mogelijkheden om onze klanten in een aangename sfeer te verwelkomen. In het nieuwe gebouw is ook ons atelier ondergebracht waar wij vele producten in eigen beheer voorzien van decoratie. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een solide partner voor al uw promotionele producten, geschenken en promotionele kledij.

Om aan de toenemende vraag van professionele werkkledij te voldoen is in 2015 Prowear.be opgericht. De bovenverdieping van creapins werd ingericht als werkledijwinkel en een webshop werd uitgebouwd.

Om onze klanten online nog beter van dienst te zijn, hebben wij in het voorjaar van 2023 een vernieuwde creapins webshop gelanceerd.

 

Neem contact met ons op

Error 404