Geen filteropties mogelijk

Maatwerk: waterflesjes

Een duurzaam flesje water met je eigen label, de perfecte promogift tijdens een event of beurs. Een handig meeneemformaat van 330ml mineraalwater in een 100% gerecycleerde fles (RPET) met een platte schroefdop. Deze dop is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren, inclusief afwasbaar full colour cleanflakeTM etiket. Verkrijgbaar vanaf 50 stuks.

Ecologisch bedrukt waterflesje

Wat dit mineraalwaterflesje echt onderscheidt, is de mogelijkheid om het te personaliseren met een full colour sleeve vanaf 50 stuks. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je merk of evenement door levendige kleuren, opvallende graphics en pakkende boodschappen op de sleeve te laten drukken. Het is niet alleen een functionele drinkoplossing, maar ook een krachtig marketinginstrument.

 

Mineraalwater met gepersonaliseerd label 

Of je nu een bedrijf bent dat zijn merkbekendheid wil vergroten of een evenement organiseert dat indruk wil maken, onze full colour gepersonaliseerde sleeve maakt het mogelijk om jouw boodschap op een opvallende manier over te brengen.

 

Waterfles of andere drinkbussen bedrukken

Ben je op zoek naar een duurzame en sportieve drinkbus? Wat dacht je van deze shiva bidon of sky waterbottle. We hebben een ruim assortiment aan drinkflessen en bidons die allemaal worden voorzien van een passende personalisatie.

 

Duurzaam waterflesje met bedrukt etiket

Ontdek de verfrissende revolutie in duurzaamheid met ons 330 ml mineraalwaterflesje gemaakt van gerecycled PET (RPET). Niet alleen hydrateert dit flesje je op de meest verkwikkende manier, maar het draagt ook bij aan een groenere planeet.

 

Ons RPET-flesje is vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled plastic, waardoor we bijdragen aan het verminderen van de plastic afvalberg. Met een perfecte inhoud van 330 ml is dit flesje ideaal voor onderweg, op kantoor of tijdens sportactiviteiten.

 

Kies voor ons 330 ml mineraalwaterflesje RPET met full colour gepersonaliseerde sleeve en maak een positieve impact op zowel je merk als het milieu. Hydrateer in stijl terwijl je bewust bijdraagt aan een duurzamere toekomst.