Geen filteropties mogelijk

Maatwerk notaboekjes

Met onze maatwerk notaboekjes komen functionaliteit en stijl naadloos samen. U heeft de keuze uit handige formaten A5 of A6, en de mogelijkheid om elk aspect van het notaboekje aan te passen aan uw wensen zodanig dit perfect past bij de identiteit van uw onderneming of event.

Notaboekjes met full colour opdruk of gravure


Laat jouw logo stralen op de kaft van onze notaboekjes en creëer een blijvende indruk. Een subtiele gravure of een opvallende full colour bedrukking, dankzij het grote drukoppervlak van de boekjes kan het allemaal.
Personaliseer niet alleen de buitenkant, maar ook het binnenwerk van de notaboekjes. Kies uit blanco, gelijnde, geruite of gestippelde pagina's en maak van jouw notities een persoonlijke ervaring.

 

Volledig aanpasbare notitieboekjes


Voor degenen die op zoek zijn naar volledig maatwerk, bieden wij notaboekjes waarbij alles naar jouw wensen kan worden aangepast. Kies het materiaal, de opdruk, bindwijze en afwerking die perfect passen bij jouw merk of evenement. Maak van jouw notaboekjes een verlengstuk van jouw identiteit.

 

Bedrukte schrift voor nota’s


Of het nu gaat om het vastleggen van ideeën, noteren van vergaderingen of gewoon als stijlvol accessoire op jouw bureau, onze gepersonaliseerde notaboekjes voegen een persoonlijk tintje toe aan elk moment. Kies voor kwaliteit, stijl en maatwerk met onze diverse collectie notaboekjes die jouw verhaal vertellen op elke pagina.