Onze Missie

Créapins is bijna 20 jaar actief in het ontwerpen, produceren en personaliseren van promotionele producten én bedrijfskleding. Onze bedrijfsstrategie is heel duidelijk: “kwaliteit en service”. Créapins is meer dan een leverancier van producten voor haar klanten. In functie van uw project leveren wij u ook deskundig advies.
We beschikken over een team opgeleide mensen op het gebied van communicatie, marketing, grafische vormgeving en webdesign. Ons omvangrijk assortiment, met uit voorraad leverbare producten kan in onze eigen ateliers met de meest moderne technieken gepersonaliseerd worden. (zeefdruk, tampondruk, digitaaldruk, borduren, graveren, doming, ...)
Créapins ontwerpt en produceerd ook “custom made”, volledig naar Uw wensen, bijvoorbeeld in de vorm van uw logo. Hierin zijn wij een pionier gezien onze geschiedenis en zijn wij in staat om ook voor kleinere aantallen maatwerk aan te bieden. U bent van harte welkom in onze trendy toonzaal, waar u in een gastvrije omgeving onze producten kan verkennen.
Onze ervaren medewerkers zullen u vrijblijvend deskundig adviseren in uw keuze. U zal versteld staan wat wij voor uw imago en naambekendheid kunnen betekenen.

Meer info? contacteer ons voor een bezoek aan onze showroom, een bezoek van een van onze medewerkers of voor een gratis catalogus Wij zorgen ervoor dat uw promotionele producten gecertifieerd zijn volgens de laatste normen en werken enkel met leveranciers die zich houden aan de “code of conduct” binnen onze sector.
Daarom zijn wij lid van onze beroepsfederatie BAPP en zijn wij in regel met de betreffende diensten Bebat (batterijen), Auvibel (auteursrechten) Fostplus, Valipack (verpakkingen) Recupel (electronica) en Favv (voeding).