Over ons


We hechten veel waarde aan de juiste uitstraling van jouw bedrijf. Je merkidentiteit op een doeltreffende manier uitdragen is uitermate belangrijk om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van je onderneming te verhogen. 

Om jouw marketingdoelstellingen, naambekendheid en imago op een persoonlijke manier te versterken, ontwerpen en bedrukken wij op maat vervaardigde promotieproducten, relatiegeschenken en bedrijfskledij. Daarnaast kunnen wij via een corporate webshop programma instaan voor het beheer en de verdeling van deze producten. 

Dankzij onze ervaring en wereldwijde netwerk werken wij oplossingsgericht mee en kan je rekenen op kwalitatief maatwerk op grote én kleine schaal. In onze eigen ateliers worden de producten door ons team nauwkeurig gepersonaliseerd. 

In deze shop vind je een ruim assortiment van onze producten. Daarnaast nodigt onze showroom te Beveren uit om in een gastvrije omgeving maatwerk producten te bekijken en specifieke vragen te bespreken. Wij adviseren je graag vrijblijvend in je keuze en werken gedreven mee om van jouw bedrijf, project of campagne een blijvende indruk na te laten.

Wij zorgen ervoor dat uw promotionele producten gecertifieerd zijn volgens de laatste normen en werken enkel met leveranciers die zich houden aan de “code of conduct” binnen onze sector.
Daarom zijn wij lid van onze beroepsfederatie BAPP en zijn wij in regel met de betreffende diensten Bebat (batterijen), Auvibel (auteursrechten) Fostplus, Valipack (verpakkingen) Recupel (electronica) en Favv (voeding).

 

Neem contact met ons op

Error 404