Categorieën
Kleur













Prijs

t/m

Merk








Bidons en Drinkflessen

Ontdek onze uitgebreide collectie bidons en drinkflessen, perfect voor je dagelijkse hydratatie. Met een ruime keuze aan kleuren, formaten en materialen bieden wij de ideale oplossing om on the go je dorst te lessen. Kies voor een opdruk of gravure van jouw logo op de fles en verbindt je merk aan een gegeerd duurzaam product.

Bedrukte bidons en drinkbussen

Onze drinkbussen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en volumes, speciaal ontworpen om sporters van alle niveaus te ondersteunen. Personaliseer jouw bidon met een logo, afbeelding of gegevens in één of meerdere kleuren, of zelfs met een levendige full colour bedrukking. Zo blijf je niet alleen gehydrateerd, maar straal je ook jouw merkidentiteit uit tijdens elke workout.

 

Gepersonaliseerde Shiva en Shanti drinkbus: dé favoriete bidon van pro's

De Shiva en Shanti bidons zijn hierbij de bestsellers en ook onze keuze.
Al vele jaren zijn ze favoriet bij vele gebruikers, waaronder de pro tour teams, vanwege het tijdloze, ergonomische design en kwaliteitsvolle inknijpbare materiaal. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en volumes.

 

Drinkflessen bedrukt met jouw logo of gravure

Voor wie op zoek is naar meer diversiteit, bieden wij een breed scala aan drinkflessen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Kies uit gerecyclede plastic of aluminium drinkflessen, die beide personaliseerbaar zijn met bedrukking in één of meerdere kleuren, of zelfs met een levendige full colour print. Voor een onuitwisbare personalisatie kunnen onze aluminium drinkflessen zelfs worden gegraveerd.

 

Infusers met logo 

In ons gamma van drinkflessen bieden wij ook infusers aan, waarmee je jouw favoriete fruitsmaak kunt toevoegen aan je drankje voor een verfrissende twist.

 

Of je nu op zoek bent naar kleine of grote modellen, een uniek design of iets tijdloos en gebruiksvriendelijk, wij hebben voor elk wat wils in ons assortiment.
Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en personalisatie met onze bidons en drinkflessen. Blijf gehydrateerd en laat jouw merk stralen, waar je ook gaat.