Kleur

Prijs

t/m

Drinkbekers

Deze collectie drinkbekers zijn stuk voor stuk handige on the go must haves. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren en hebben een anti knoeideskel om morsen te voorkomen. Te personaliseren met een subtiele bedrukking of 360° full colour print.

 

Bedrukte drinkbekers met logo, print en tekst

Een handige en stijlvolle manier om van jouw favoriete drankjes te genieten. Maar daar stopt het niet: wij bieden ook de mogelijkheid om jouw drinkbeker volledig naar wens samen te stellen. Personaliseer jouw drinkbeker door zelf de kleur van het deksel en de siliconen grip te kiezen. Voeg jouw logo, afbeelding of tekst toe aan de siliconen grip en laat jouw merk opvallen, zelfs onderweg. Daarnaast bieden wij een breed scala aan opties voor de bedrukking van de beker zelf. Van een subtiele opdruk tot een indrukwekkende 360° bedrukking in full colour, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Unieke drinkbekers met print

Dankzij de volledig naar wens samen te stellen bekers kan je een uniek ontwerp creëren dat perfect past bij jouw bedrijf, merk of evenement. Laat jouw creativiteit de vrije loop en ontwerp een drinkbeker die echt bij jou past.

 

Enkelwandige meeneem bekers met personalisatie

Kies voor gemak, stijl en personalisatie met onze enkelwandige drinkbekers. Geniet van jouw favoriete drankjes onderweg en laat jouw merk stralen met een op maat gemaakte drinkbeker die de aandacht trekt, waar je ook gaat.