KleurPrijs

t/m

Merk

Drinkglazen

Deze drinkglazen presenteren jouw favoriete drankjes in stijl. De meeste glazen zijn te personaliseren met een prachtige gravure, waardoor jouw logo, afbeelding of boodschap subtiel wordt verwerkt in het glas. Een bedrukking op het glas is ook mogelijk.

Dubbelwandige glazen

Voor wie graag geniet van warme of koude dranken, bieden wij dubbelwandige borosilicaat glazen aan. Deze hoogwaardige glazen houden jouw drankjes langer op de juiste temperatuur, terwijl ze tegelijkertijd een elegante uitstraling bieden. Let op: Borosilicaatglas is niet graveerbaar, maar biedt nog steeds een prachtige presentatie voor jouw drankjes.

 

Koffie- en espressosets met geschenkverpakking

Maak van jouw drinkervaring een echt geschenk met onze koffie- of espressoset, compleet met een luxe geschenkverpakking. Perfect als cadeau voor vrienden, familie of collega's, of als een speciale traktatie voor jezelf.


Bedrukte of gegraveerde grip

Voeg een persoonlijk tintje toe aan jouw glazen met onze siliconen of kurken grip, die we kunnen bedrukken of graveren met jouw logo of ontwerp. Hiermee geef je niet alleen een uniek accent aan jouw glazen, maar ook aan jouw merk of boodschap.

 

Drinkglazen met bedrukking of gravure


Kies voor stijl, kwaliteit en personalisatie met onze collectie gepersonaliseerde drinkglazen. Mocht je niet vinden wat je zoekt, geef gerust een seintje. Dankzij onze verschillende partners kunnen wij meestal het juiste product voor u uitkiezen.