KleurPrijs

t/m

MerkLunchboxen

Deze lunchboxen zijn praktisch om mee te nemen en kunnen perfect worden gepersonaliseerd met jouw logo, boodschap of foto. Of je nu op zoek bent naar een lunchbox voor jezelf, je medewerkers of als promotieartikel, wij hebben de foodcontainer die bij je past.

Bedrukte brooddozen

Met een ruime keuze aan modellen, formaten en stijlen vind je bij ons altijd de ideale brooddoos die past bij jouw stijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een compacte enkele container of een ruimere lunchbox met meerdere compartimenten, wij hebben het allemaal.


Dubbewandige foodcontainer

Onze dubbelwandige foodcontainers zijn een populair product, omdat ze niet alleen praktisch zijn om jouw eten vers en georganiseerd te houden, maar ook omdat ze gemakkelijk mee te nemen zijn, waar je ook naartoe gaat. Ideaal voor onderweg, op het werk, op school of tijdens het reizen.

 

Lunchbox met print

Personaliseer jouw lunchbox met jouw logo, boodschap of foto om een blijvende indruk te maken. Of je nu kiest voor een subtiele bedrukking of een opvallende full-color print, jouw gepersonaliseerde lunchbox zal zeker de aandacht trekken en jouw merk laten opvallen.

 

Brooddozen, lunchboxen en foodcontainers

Kies voor functionaliteit, stijl en personalisatie met onze diverse collectie lunchboxen. Geniet van een gezonde en smakelijke lunch, waar je ook bent, en laat jouw merk stralen met een gepersonaliseerde lunchbox die echt bij jou past.