Kleur

Prijs

t/m

Merk


Thermosbekers

Met onze veelzijdige collectie personaliseerbare thermosbekers geniet je onderweg van een warme of koude drank terwijl je merk of boodschap overal wordt meegedragen.  Met onze Americano-collectie kan je jouw thermosbeker volledig naar wens samenstellen, met een scala aan opties om aan jouw voorkeuren te voldoen.

De Americano collectie: volledig naar wens samen te stellen

Met onze Americano drinkbekers kies je uit een breed assortiment aan gekleurde deksels, met of zonder afsluiting. Voeg een siliconen grip toe in verschillende kleuren, voor extra comfort en stijl, met de mogelijkheid om deze te bedrukken met jouw logo of boodschap. Of je nu kiest voor een beker van 250ml of 350ml, beide varianten bieden de mogelijkheid om volledig naar wens te worden bedrukt, zelfs in een opvallende 360° full colour opdruk. Zo krijgt jouw thermosbeker een uniek en opvallend design dat jouw merk of boodschap perfect weerspiegelt.

 

Milieubewuste duurzame thermosbekers met bedrukking of gravure


Voor wie milieubewust is, bieden wij ook gerecycleerde thermosbekers aan, met of zonder geschenkverpakking. Kies voor een duurzame optie en draag bij aan een betere wereld, zonder in te leveren op kwaliteit of stijl.

 

Bedrukte of gegraveerde Camelbak thermosbekers


Bovendien bieden wij thermosbekers van het gerenommeerde merk Camelbak aan, voor wie op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze bekende merken staan ​​garant voor uitstekende prestaties en duurzaamheid, zodat je altijd zeker bent van een hoogwaardig product.

 

Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met onze veelzijdige thermosbekers. Geniet onderweg van jouw favoriete dranken en laat jouw merk opvallen met een op maat gemaakte thermosbeker die echt bij jou past.