Kleur
Prijs

t/m

Merk

Notaboekjes

Deze notaboekjes kunnen allemaal gepersonaliseerd worden met jouw logo of gegevens. Ze zijn de ideale metgezel voor elk evenement of dienen als functionele eyecatcher op jouw werkplek. Met een uitgebreid assortiment aan formaten, kleuren, kwaliteiten en opdrukmogelijkheden bieden wij notaboekjes die perfect aansluiten bij jouw event, bedrijf of merk.

Notaboekjes met full colour opdruk of gravure


Laat jouw logo stralen op de kaft van onze notaboekjes en creëer een blijvende indruk. Een subtiele gravure of een opvallende full colour bedrukking, dankzij het grote drukoppervlak van de boekjes kan het allemaal.
Personaliseer niet alleen de buitenkant, maar ook het binnenwerk van de notaboekjes. Kies uit blanco, gelijnde, geruite of gestippelde pagina's en maak van jouw notities een persoonlijke ervaring.

 

Maatwerk notitieboekje: Volledig aanpasbaar naar wens met jouw logo of gegevens


Voor degenen die op zoek zijn naar volledig maatwerk, bieden wij notaboekjes waarbij alles naar jouw wensen kan worden aangepast. Kies het materiaal, de opdruk op de kaft en het binnenwerk, bindwijze en afwerking die perfect passen bij jouw merk of evenement. Maak van jouw notaboekjes een verlengstuk van jouw identiteit.

 

Bedrukte A5 of A6 schrift met bedrukking


Of het nu gaat om het vastleggen van ideeën, noteren van vergaderingen of gewoon als stijlvol accessoire op jouw bureau, onze gepersonaliseerde schriften voegen een persoonlijk tintje toe aan elk moment. Kies voor kwaliteit, stijl en maatwerk met onze diverse collectie notaboekjes die jouw verhaal vertellen op elke pagina.