Categorieën
Kleur


Prijs

t/m

Merk


Verpakkingen

Met deze uitgebreide collectie verpakkingen, variërend van stijlvolle pennenhoesjes tot opvallende, full colour bedrukte omdozen, kan elk promotieproduct, gadget of relatiegeschenk voorzien worden van een mooie maatwerk verpakking.

Bedrukte pennenhoesjes, flowpacks, sleeves en doosjes


Onze pennenhoesjes combineren functionaliteit met elegantie en zijn de perfecte aanvulling op elke geschenkset. Personaliseer ze met je logo of boodschap en voeg een vleugje klasse toe aan je schrijfwaren. full colour bedrukte flowpacks of doosjes voor kleine gadgets behoren ook tot een van de mogelijkheden.

 

Bedrukte omdozen voor verzending.


Voor een indrukwekkende presentatie bieden wij full colour bedrukte omdozen die niet alleen dienen als beschermende verpakking, maar ook als een visuele versterking van je merkidentiteit. Wanneer het gaat over de verzending van promotieproducten of relatiegeschenken trekken onze omdozen onmiddellijk de aandacht en maken van het uitpakken een bijzondere ervaring.

 

Gepersonaliseerd welkomstpakket voor je nieuwe medewerkers.


Creëer een blijvende indruk met onboarding-pakketten. Voeg bedrukte promotieproducten en bedrukte bedrijfskledij toe die het merk van je bedrijf versterken en zorg voor een warm welkom voor elke nieuwe werknemer. Onze geschenkverpakkingen maken van onboarding een gedenkwaardige ervaring.

 

Thema boxen voor uw evenement marketingcampagne.


Voor evenementen bieden wij thema boxen die naadloos aansluiten bij de sfeer en doelstellingen van jouw specifieke gelegenheid of campagne. Laat de geschenkverpakkingen bedrukken met passende ontwerpen en vul ze met op maat gemaakte relatiegeschenken om je gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

 

Of je nu een eenvoudige boodschap wilt overbrengen met pennenhoesjes, kartonnen sleeves of een volledige merkervaring wilt creëren met bedrukte geschenkverpakkingen, onze verpakkingen bieden de perfecte oplossing. Maak van elk geschenk een totaalbeleving en laat de presentatie net zo gedenkwaardig zijn als het geschenk zelf.