Kleur

Prijs

t/m

Merk

Bedrukte paraplu's

Kies voor een opvallende promotie op regenachtige dagen met onze uitgebreide collectie bedrukte paraplu's. Of u nu kiest voor een eenvoudige bedrukking in 1 tot 4 kleuren of een levendig full-color ontwerp, de paraplu panelen hebben een groot drukoppervlak waardoor uw boodschap maximaal zichtbaar is.

Groot assortiment paraplu's met bedrukking

In ons assortiment vindt u diverse types paraplu's, afgestemd op uw specifieke behoeften. Van stevige stormparaplu's tot opvallende promo paraplu's en tijdloze klassieke modellen, evenals handige opvouwbare paraplu's met bedrukte sleeves. U heeft de keuze uit een scala aan kleuren en uitvoeringen, zodat uw bedrijfsidentiteit of promotiecampagne perfect tot uiting komt, zelfs op een regenachtige dag.

 

Gepersonaliseerde paraplu's bedrukt in eigen Creapins atelier

Al onze paraplu's worden met zorg bedrukt in ons eigen atelier, waar vakmanschap en aandacht voor detail centraal staan. Ontdek in onze showroom de meest populaire modellen en laat u adviseren door onze experts om de juiste paraplu te vinden die past bij uw stijl en doelstellingen. Kom langs in onze showroom in pareinpark 23, 9120 Beveren. Check de openingsuren om niet voor gersloten deuren te staan.

 

Paraplu's bestellen met opdruk

Je klanten droog houden bij regenweer en tegelijkertijd promotie maken voor je merk: Paraplu's zijn een dankbaar promotieproduct. Uw bedrijfslogo of boodschap zal niet alleen opvallen voor de gebruiker, maar ook voor omstanders, waardoor uw merk effectief wordt verspreid. bestel via onze webshop uw favoriete model en wij zorgen voor een passende offerte en drukproef met jouw logo of gegevens. Een visuele controle alvorens de paraplu's daadwerkelijk worden bedrukt.

 

Een praktisch en kwaliteitsvol promotieproduct: plu's met uw logo of gegevens

Kies voor een praktische en opvallende manier om uw merk te promoten, zelfs als het regent. Test de populaire modellen van bedrukte paraplu's in onze showroom uit en maak van elke regenachtige dag een kans om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Samen met deze regenjassen en poncho's ben je optimaal beschermd.