Kleur


Prijs

t/m

Merk

Technologie

Van oplaadkabels tot bluetooth-speakers, wij bieden een gevarieerd gamma aan van technologische gadgets . Alle technologische producten zijn stuk voor stuk personaliseerbaar door bedrukking of gravure om uw merk te promoten. 

Bedrukte of gegraveerde oplaadkabels met uw logo

Laat uw bedrijfslogo bedrukken op onze oplaadkabels, een onmisbaar accessoire waarvan iedereen er wel 1 of meerdere dagelijks gebruikt. Van USB naar Type-C en alles daartussenin, deze kabels zijn niet alleen functioneel maar ook stijlvol te personaliseren met uw merk, waardoor ze een perfect promotieartikel zijn voor klanten en medewerkers.

 

Gepersonaliseerde zaklampen met gravure of bedrukking

Onze zaklampen zijn een schitterend promotiemiddel. Personaliseer ze met uw bedrijfsnaam of logo en zorg ervoor dat uw merk altijd oplicht, waar uw klanten ook gaan.

 

Powerbanks bedrukken of graveren

Met onze personaliseerbare powerbanks neemt u uw merk of boodschap overal mee naartoe. Een must-have accessoire voor degenen die altijd onderweg zijn. Deze draagbare opladers zijn niet alleen handig, maar ook volledig personaliseerbaar dankzij een groot bedrukkingsoppervlak. Kies uit verschillende modellen en capaciteiten en maak een blijvende indruk met uw bedrukking.

 

USB-sticks met full colour logo opdruk

USB-sticks zijn nog steeds een favoriet voor het opslaan en overdragen van gegevens. Maak ze uniek met uw bedrijfslogo en geef klanten en medewerkers een handig en persoonlijk geschenk waar ze vaak gebruik van zullen maken.

 

Gepersonaliseerde Bluetooth speakers en accessoires

Onze bluetooth-speakers leveren hoogwaardig geluid in een compact ontwerp. Personaliseer ze met uw bedrijfslogo en creëer een krachtig promotiemiddel dat uw merk in de spotlight plaatst op allerlei evenementen.
Hoofdtelefoons en draadloze oortjes zijn de perfecte metgezellen voor onderweg. Maak ze uniek met uw bedrukking en geef uw klanten en medewerkers een trendy en functioneel geschenk dat hen aan uw merk bindt.
Ontdek de mogelijkheden van deze veelzijdige technologische promotieproducten.