Kleur


Prijs

t/m

Zonnebrillen, hoezen en accessoires

Ontdek onze zonnebrillen, brilhoesjes en accessoires. Stuk voor stuk eyecatchers om uw merk te laten stralen tijdens zonnige dagen. Ze zijn volledig personaliseerbaar door bedrukking of gravure met uw logo of tekst, waardoor ze een onmisbaar accessoire worden voor uw promotionele activiteiten.

Bedrukte zonnebrillen

Ontdek de Sun Ray zonnebrillen, hét perfecte promotieartikel om uw merk te laten stralen tijdens zonnige dagen. Deze stijlvolle en functionele brillen zijn volledig personaliseerbaar door bedrukking of gravure met uw logo of tekst, waardoor ze een onmisbaar accessoire worden voor uw promotionele activiteiten.

 

Sun Ray zonnebrillen met opdruk

Met een scala aan uitvoeringen en kleuren biedt de Sun Ray collectie voor elk wat wils. Of u nu kiest voor een trendy of klassieke uitvoering, er is altijd een Sun Ray zonnebril die perfect bij uw merk past.

 

Duurzame zonnebril en brillenhoesje

Voor de milieubewuste onderneming hebben we duurzame bamboo uitvoeringen en brillen gemaakt van RPET gerecycleerd plastic. Deze eco-vriendelijke opties laten zien dat uw bedrijf niet alleen stijlvol is, maar ook zijn steentje bijdraagt bij het behoud van onze planeet.

 

Gepersonaliseerd brillenhoesje

Onze zonnebrillen kunnen geleverd worden met een bijbehorend brilhoesje, dat ook volledig bedrukt kan worden met uw logo of boodschap. Dit geeft u de mogelijkheid om uw merk nog meer in de schijnwerpers te zetten, zelfs wanneer de zonnebril niet gedragen wordt.

 

Een zonnebril bedrukt of gegraveerd met uw logo

Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, beurzen of zomerse promoties, de Sun Ray zonnebrillen zijn de perfecte keuze om uw merk te promoten met een stijlvolle flair. Maak van elke zonnige dag een promotiekans met de Sun Ray zonnebrillen, bedrukt of gegraveerd met uw logo.