Bedrukte kleding

Welkom bij onze uitgebreide collectie bedrukte kledij, waar promotiekleding, bedrijfskleding, werkkleding en sportkleding met zorg en vakmanschap worden voorzien van unieke bedrukkingen of borduring. Bij ons is elke outfit een canvas voor uw boodschap, bedrijfsidentiteit of promotiecampagne.

Bedrukte kleding van hoogwaardige kwaliteit

Op zoek naar bedrukte promotie- en bedrijfskleding, werkkleding of sportkleding? Wij helpen u met passend advies graag verder. Onze kwaliteitsvolle kleding wordt voorzien van unieke bedrukkingen of borduring. Bij ons is elke outfit een canvas voor uw boodschap, bedrijfsidentiteit of promotiecampagne.

 

Kleding decoreren: bedrukken of borduren

Onze bedrukkingstechnieken zijn gevarieerd en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van het type kleding, het beoogde doel en uw budget. Of het nu gaat om opvallende promotiekleding, representatieve bedrijfskleding, duurzame werkkleding of dynamische sportkleding, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen. Zeefdruk en digitale transferdruk in 1 kleur of full colour of borduring als meest duurzame oplossing. Wij hebben alles in huis om uw gekozen kleding op de beste manier te voorzien van uw logo, boodschap of gegevens.

 

Kleding bekijken en voelen in onze showroom

In onze showroom kunt u de kwaliteit van ons textiel en diverse modellen persoonlijk ervaren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te assisteren bij het maken van de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar comfortabele shirts, stijlvolle polo's, functionele jassen of sportieve outfits, wij hebben een breed scala aan mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. 1 adres om onze kedij te bekijken en uit te testen: Creapins - Pareinpark 23, 9120 Beveren. Check de openingsuren zodanig u niet voor gersloten deuren staat.

 

Onze kledingmerken geschikt voor borduring of bedrukking

Wij werken samen met gerenommeerde kledingmerken, waaronder Fruit of the Loom, B&C Exact, Slazenger, Elevate en Native Spirit, om u de beste kwaliteit en stijl te bieden. Onze samenwerking met deze merken stelt ons in staat om u een diverse selectie aan te bieden die aansluit bij verschillende stijlen en behoeften. Indien u graag werkt met een eigen private label hebben wij daarvoor de perfecte oplossing: een 'no label' collectie die wij volldig naar wens kunnen personaliseren.

 

Een digitale drukproef van uw bedrukt textiel

Voorafgaand aan de productie ontvangt u altijd een digitale drukproef. Dit stelt u in staat om een visuele controle uit te voeren en te zien hoe uw bedrukking eruit zal zien voordat het daadwerkelijk wordt gedrukt. Wij hechten veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid, en deze stap zorgt ervoor dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

 

Een passende oplossing voor uw bedrijf, evenement, werkplaats of sportactiviteit

Kies voor kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke benadering bij het bedrukken van uw kledij. Of het nu gaat over t-shirtspolo'ssweatershemdenjassencaps of mutsen, Ontdek de mogelijkheden in onze showroom en laat ons u helpen bij het creëren van opvallende en unieke bedrukte kleding die de aandacht trekt en uw boodschap effectief overbrengt.